Numerološka analiza blokad in potencialov

Le nekaj dni nazaj sem se opogumila in v torek (že naš ‘tradicionalni’ dan za live) spregovorila o malce bolj nenavadni temi, in sicer, o numerološki analizi. Pravzaprav menim, da boste najlažje dobili vse odgovore o tem, kaj je to, pri čem v življenju vam to lahko pomaga, na tej povezavi:

live ‘Numerološka analiza naših blokad in potencialov – kaj je to?

Vem pa, da je ni čez osebno izkušnjo, zato so bile nekatere izmed udeleženk individualne numerološke analize, pripravljene z vami podeliti svojo izkušnjo. ❤️

Njihova mnenja sem zbrala kar tukaj:

Vsa mnenja so deljena z dovoljenjem udeleženk individualne numerološke analize, nekatera z imenom in priimkom, druga brez. ?

To je zgolj nekaj izkušenj, numeroloških analiz je bilo še veliko več.

Rezervacijo termina za individualno numerološko analizo lahko vedno izvedete na Facebook-u pod ‘rezerviraj termin’, vendar mi v vsakem primeru sporočite vaše podatke v zasebnem sporočilu ali na info@mamiinatinasolati.si

Če pa bi radi najprej spoznali svoje potenciale in blokade, ter v enem zamahu začeli tudi delati korake na tem področju, pa je za vas zagotovo bolj primerna delavnica (tudi tukaj boste dobili individualno numerološko analizo, je že vključena v ceno):

delavnica kaldejske numerologije oz. delavnica prepoznave blokad in potencialov

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *