30. DAN IZZIVA – 30 DNI PRIJAZNOSTI OZ. DOBRIH DEJANJ

Danes bomo nekomu od svojih najdražjih, s katerimi živimo, ali pa sebi, če živimo sami, pripravili ZAJTRK V POSTELJI. ??

Če ste danes prepozno videli, pa naredite jutri. ? Če zajtrka res ne uživate, pa si vsaj privoščite čaj ali kavo v postelji.

S tem se mi od vas poslavljamo in se vam ISKRENO ZAHVALJUJEMO za vso 30-dnevno podporo, komentarje, sodelovanje itd. ❤️

Tisti, ki pa ste kliknili, da bi želeli brezplačen PDF dokument, v katerem bodo zbrane vse naloge (tiste, ki so časovno omejene, bodo zamenjane), pa klinite na www.mamiinatinasolati.si in nam zaupajte svoj email. ?

2 Replies to “30. DAN IZZIVA – 30 DNI PRIJAZNOSTI OZ. DOBRIH DEJANJ”

  1. Pozdravljeni

    Šele danes sem odkrila vašo stran. Ideja o prijaznih dneh je zelooooo fajn. Ker sem se pa šele danes lotila izdelave adventnega koledarja bi pa prosila za vaš pdf da vključim te super ideje v naškoledar.

    Hvala in lep pozdrav
    Helena

    1. Pozdravljeni, seveda, z največjim veseljem. Sem upala, da bomo do danes že uredili avtomatsko pošiljanje mailov, ko se vpišeš na novičke na prvi strani, vendar se še malo lovimo, zato še vsi čakajo na pdf (ki pa je že popolnoma dokončan). Ker pa gre za tako lep namen, pa vam bom samo poslala oba dokumenta, ki ju potrebujete, vas bom pa še vključila v mailing listo, da boste prejeli tudi vse ‘tako kot je treba’, ko bomo uredili. Hvala vam in lep pozdravček, Danaja iz Mami in Ati na solati

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *