Mami in Ati na solati smo štiričlanska, vedno aktivna družina iz Kamnika. O naših izletih, osebnostni rasti, partnerstvu in drugih izzivih življenja si lahko preberete na domači strani ali pod zavihkom blog.

Leta 2016 se nama je rodila prva deklica. Najina prvorojenka je najin svet obrnila na glavo in spodbudila mene, mamico Danajo, k pisanju bloga, primarno o družinskih izletih, kasneje bolj o izzivih starševstva, vzgoji, osebnostni rasti in podobnih temah. Od leta 2017 dalje sem ustvarjala na blogu, ki se zaradi vmesne pavze, žal nahaja nekje na ‘podstrešju’ interneta in ni več dostopen. Zato sem po rojstvu drugorojenke, leta 2020, ponovno začela na novi strani – tej, ki jo prebirate. Oči Miha pa pri tem že vsa leta sodeluje, dodaja svoje znanje ali svoja navdušenja (na prejšnji spletni strani je bilo tega še več).

Leta 2023 smo naši zgodbi dodali spletno trgovinico s tematskimi albumi.

Kam vse nas bo pot ponesla, nimam pojma, se bova pa z Mihom še naprej trudila za aktivno življenje, za to, da deklicama privzgajava ljubezen do gibanja in narave, ter logično, kot verjetno vsi vi, za lepe družinske odnose. ❤️

Družina

Foto: Katarina Brown photography